Annons
Annons

Hohojam – det sitter en katt i julpåsen!

Hohojam, matte - ser du inte att det är en katt i påsen?

Katt i påse

Hur länge ska jag behöva sitta här innan någon ser mitt roliga skämt??

Katt i påse

Jag, Tasse, såg verkligen fram emot att skoja med matte genom att tassa in i påsen. Matte böjer sig ner för att ta upp en julklapp att slå in – och så upptäcker hon att det är en livslevande katt hon har fått tag i 😀

Annons

Katt i påse

Det tog dock en jamarns tid för matte att se vad jag hade hittat på, eftersom hon har så många julklappar att slå in. Men precis när jag höll på att tröttna helt och skulle hoppa ur, så upptäckte hon mig! Och blev vederbörligen överraskad 😀

Hoppas ni alla har det riktigt mysigt nu när julen närmar sig med stora tass! Vi skickar kramar och tassklappar till er alla ♥

FLER JULIG- och KULIGHETER

Vi såg Tasse kyssa Tomten!

Katten vilken konstig tomte!

LÄS OCKSÅ

(115)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar