Annons
Annons

Häftig biljakt – utan körkort…

Idag får ni se något som aldrig förr visats på denna blogg. Jag är själv förvånad, eftersom jag är så fjärran från detta som någon kan bli.

För jag har aldrig i mitt liv ägt en bil. Eller ett körkort för den delen! När jag efter ett (ganska stort) antal svettiga och nervösa körlektioner hade kämpat mig igenom uppkörningen, var jag och inspektören från Vägverket överens om att det nog var bäst för alla parter att jag inte fick körkort.

Annons

– Hade du inte kört fel TVÅ gånger i rondellen så kanske…. sa inspektören.


Här är Mustangen vi gillade!

Trots allt försökte jag faktiskt en gång till. Men då gick det ännu sämre, eftersom inspektören då visste om min stora svaghet – att hitta rätt väg – och satsade hela uppkörningstiden på den typen av uppgifter. Ska inte trötta er med alla fel jag gjorde, utan nöjer mig med att säga att jag när jag kom hem fällde en tår och sa till särbon att jag ALDRIG mer tänkte försöka ta körkort.


Detta är bilen för mig  🙂

– Ja, har jag kört dig i så många år, så kan jag väl fortsätta med det, sa han. Men det är synd, för du KÖR bra, problemet är din nervositet och framför allt ditt… hm, lite bristfälliga lokalsinne…

Så sant, så sant…

På grund av detta är mitt bilintresse i stort sett obefintligt. Men när särbon föreslog en utflykt till Auto Classica i Ystad så sa jag genast ja. Även om man inte kör själv är det jättekul att titta på gamla härliga amerikanare och andra klassiska bilar. Faktum är att både jag och särbon blev väldigt sugna på en Ford Mustang, se bilder ovan. Visst är de fina!


Det här är en Porsche – det står baktill 🙂

Tyvärr har jag förlorat lappen där jag hade skrivit upp vilka märken bilarna på bilderna är av, men kanske kan ni hjälpa mig! Om ni känner igen något märke så skriv det gärna i en kommentar!

Efteråt åkte vi och åt sillamackor i Smygehuk, som jag tidigare har skrivit om. Mums!

En härlig dag! 😀

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

17 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar