Annons
Annons

Gustav fick åka in akut till sjukhuset

Vår vän Gustav fick åka in akut på sjukhuset i lördags. Han kräktes blod och det konstaterades att han förmodligen drabbats av en kraftig magkatarr eller ett magsår.

Nu är Gustav hemma igen efter grundliga undersökningar och provtagningar. Dessa har han genomlidit utan ett jam av klagan. Veterinärerna är så imponerade av hans uppenbara kärlek till människorna.

Annons

Han är en fantastisk katt, det säger alla som haft hand om honom. Kelar med alla i personalen, och finner sig snällt i alla behandlingar, skriver Gustavs matte i bloggen.

Vi fick en chock när vi läste det första inlägget om vår käre väns sjukdom. Gustav är ju evig och oförstörbar! Men när vi såg att rubriken i gårdagens inlägg löd Hemma! blev vi lite lugnare. Gustav mår bättre nu och har till och med börjat kretsa uppfordrande kring matskålen. Men usch, så oroliga vi blev!

Vi åter kommer med rapporter om Gustav så fort vi kan. Nu ska vi vara lite lediga i påsk, men ni kan tassa in på Gustavs blogg och följa hans väg mot tillfrisknande. För frisk ska han bli, det har vi bestämt!

Massor av kramar, tassklappar, spinnhealing, kurrterapi till dig, Gustav!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

6 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar