Annons
Annons

Gästbloggaren Madeleine: Jag har fått ett eget hem!

Nu ska jag försöka smälta allt. Det känns konstigt, läskigt, kul, spännande, nytt… Oj, jag blir alldeles yr…

Så skrev katten Madeleine i sin blogg Kattson från Södertälje katthem i söndags. Och det är inte konstigt att hon är yr och nervös. Och glad, såklart! För efter ett och ett halvt års väntan på katthemmet har det äntligen hänt: Madeleine har hittat en familj! Om bara några dagar kommer hennes nya matte och lillmatte och hämtar henne.

Annons

Vi bad Madeleine att skriva ett gästinlägg om den stora händelsen. Läs och njut!

Hej alla bloggare
Jag vet inte om ni minns mig, men jag har bloggat här förut. Jag heter Madeleine och bor på Södertälje Katthem. Där har jag bott i nästan hela mitt liv. Nu är jag 1 ½ år. Och vet ni vad? Nu har det hänt som hon som hjälper oss att blogga och som vi kallar blogghjälpen, sagt ska hända en dag, nämligen att jag ska få ett eget hem!
Egentligen kan jag ju inte riktigt förstå ännu att det ska hända, men blogghjälpen har sagt att det inte gör något. Jag ska ändå bo kvar en dryg vecka på katthemmet, eftersom min nya matte först måste resa bort några dagar.
I mitt nya hem ska jag jobba som stödkatt åt en annan katt som är lite skygg av sig. Blogghjälpen och mina nya mattar hoppas att jag ska ha god inverkan på den kissen så att hon slutar att vara så rädd.
Jag är ju van att jobba som stödkatt här på katthemmet, så jag tror det ska gå bra. Fast först måste jag ju göra mig hemmastadd, och det kan ju ta lite tid eftersom jag ju aldrig haft ett eget hem förut.
Nu önskar jag bara två saker: först att jag och min nya familj kommer trivas med varandra, sen att alla mina hemlösa kompisar överallt ska få ett eget, bra hem där de får stanna hela livet.
Hälsningar Madeleine

Bråda dagar
Madeleine och blogghjälpen har tassar och händer fulla, för det är mycket som måste fixas inför Madeleines flytt. Så här skriver de i bloggen:
Nu är det bråda dagar må ni tro. Först måste jag ju sköta mitt jobb som bloggkatt. Sen måste jag lära upp en efterföljare. Sen måste jag börja tänka på packningen. Man samlar ju på sig lite under 1 1/2 år.

Vi önskar dig all lycka i ditt nya hem, Madeleine! Och du, inte nog med att dina nya mattar får bo ihop med en så fin katt, de får också njuta av dina kattrobatiska klättringskonster 🙂

LÄS OCKSÅ

(38)
(0)

20 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar