Annons
Annons

Fy katten – främlingar klättrar omkring utanför våra fönster

Katt som ser rädd ut.

Varför ser Simba så förfärad ut? Jo, just nu lever vi på helspänn dagarna i ända. Utanför varje fönster har vi främmande människor som klampar runt i märkliga metallställningar, klädda i konstiga overaller och hjälmar.

Annons

Katt som sitter i fönstret och tittar på byggjobbare.

Här ser ni hur noggrant jag, Tasse, håller koll på de mystiska männen utanför fönstret…

Matte har förklarat att det är byggjobbare, experter på takläggning, som ska laga vårt tak. Ja, det blev ju takreparation till sist, även om matte tyckte att vi hellre skulle sänka avgifterna och bli miljonärer på styrelsemötet. Men övriga styrelsemedlemmar tyckte att det var viktigare att ha tak över huvudet 😀 Och det kunde ju inte matte säga så mycket om 🙂

Men riktigt kusligt är det med de mystiska männen, sanna våra jam! Hittills har de dock inte försökt ta sig in i lägenheten, så man behöver troligen inte vara rädd för att bli kattnappad. Och matte säger att hon är väldigt tacksam att det finns människor som har lust att tillbringa sina arbetsdagar med att klättra omkring i byggställningar och på tak, för det skulle hon aldrig våga!

– Så många livlinor finns inte, säger hon bestämt och drar upp täcket till öronen där hon ligger i sängen, iförd fyra tröjor, en fleecemorgonrock samt pälstofflor – vi har nämligen problem med  värmen i huset. Och stackars matte som är så frusen! Tur man alltid bär vacker och värmande päls!

Nu önskar vi er alla en riktigt härlig helg! 😀

LÄS OCKSÅ

(95)
(0)

7 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar