Annons
Annons

Fy katten för snö!

Jag fick en riktig chock när matte tog ut mig på gården häromdagen. Borta var den gröna, trevliga gräsmattan och i stället låg det något konstigt vitt på marken. Fy katten, vad kallt det blev om tassarna!

Annons

Jag gillade det inte alls. Så jag tassade in i buskarna direkt.

Jag jamade sorgset men matte tyckte att jag ändå skulle försöka komma ut och leka i det vita. Aldrig i livet, tänkte jag. Men efter ett tag bestämde jag mig för att ge det en chans…

Så jag tassade ut igen, mycket försiktigt.

Men efter cirka en minut hade jag fått nog och såg mig om efter en flyktväg.

Siktade in mig på hissen i porten. Undvek nogsamt det vita…

Där var den, tack och lov. Matte kom och öppna nu!

Räddningen är nära…

Skynda dig matte, jag vill in i värmen!

Jag gillar INTE snö, matte!


Det är inte bara Frasse som är MISStänksam mot snö:

httpv://www.youtube.com/watch?v=GwvMhSwUNqY&feature=related

Trevlig helg på er alla! Och när ni tänder ert adventsljus, tänd det också för alla hemlösa, utsatta katter – i helgen firar vi ju också Kattens dag som vi skrev om för någon vecka sedan. Tack Annmi för att du påminde oss när vi tassade in och hälsade på hos dig och dina stiliga birmakatter!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

12 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar