Annons
Annons

Fy jam så nervöst de första dagarna på Hotell Mormor!

Katt njuter på balkongen.

Det var nervöst de första dagarna vi gästade Hotell Mormor, må ni tro…

Husse och katt kelar på balkongen.

För så här puttenuttigt var det INTE då, det kan vi jama om för er!

Katt spanar från balkong med blommor.

Nåjam, Tasse var som vanligt väldigt framåt och nyfiken, så där fanns ingen anledning till oro…

Annons

Skygg katt gömmer sig under sängen.

Men jag, Simba, kände mig otrygg och osäker och tog ofta min tillflykt till mitt favoritgömställe under mormors säng.

Mormor är kattvakt.

Mormor skickade oroliga sms till matte på Cypern. Men matte tyckte inte att det var så farligt – hon är van vid att jag vill vara i fred – och skrev att mormor bara skulle låta mig göra som jag ville.

Katt sitter på balkongbord.

Och det var ett gott råd! Efter ett par dagar blev jag mycket modigare, och vågade till och med följa med ut på balkongen, även om jag aldrig blev så kavat och kaxig som Tasse 🙂 Men det är jag ju aldrig annars heller, jag har helt enkelt en annan personlighet.

Husse kelar med sin katt på balkongen.

Och ibland sinade även Tasses krafter – hur otroligt det än kan låta! – och då kröp han upp i mormors fåtölj. Mormor har väldigt bra mysplatser, det måste vi jama! Och även den övriga hotellservicen var av toppklass. Mat, omvårdnad, kel, mys, underhållning – allt var femtassigt!

Vi checkar gärna in på Hotell Mormor igen!

Katt sover i en fåtölj.

 Tassnot: Vi tackar husses sambo Tina för de fina bilderna!

LÄS OCKSÅ

(104)
(0)

19 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar