Annons
Annons

Jag är varken riddare eller rörmokare…

När nöden är som störst – då behöver man en riddare! Inte med en vit häst utan med en maskin som rensar avlopp.
Där har ni den moderne riddaren, tycker jag!

Frasseskap380

Frasse håller med. Inte ens han, som ändå fick hantverkarfobi när han som liten blev utsatt för en borrande man i blåställ, hade något emot att det kom en riddare/rörmokare och förde liv med sin maskin.
Men då hade förstås den pälsklädde undersökt rören och insett sin oförmåga att hjälpa till 🙂

Annons

I torsdags blev det alltså stopp i vårt köksavlopp. Ett riktigt ilsket som satt långt in i hörnet bakom köksskåpen. Dit når ingen mänsklig hand, ej heller vanliga vakuumpumpar från Clas Ohlson.

Badrum320

Nej här krävs en riddare! Det vill säga Christer, en rörläggare som jag känt och anlitat i många år. I torsdags tittade han upp, förklarade att större insatser krävdes än vad han trott, och i går återvände han med den underbara maskinen.

När stoppet var utplånat avnjöt Christer och jag en välförtjänt kopp kaffe med hembakad sockerkaka (en huslig sensation som jag återkommer till i senare inlägg).
Frasse höll oss sällskap på bordet – precis som matte gillar han Christer. Och denne djurvän hade inget att invända mot att ha en katt bland kakorna!

Tack vare min mysige och skicklige riddare kan jag använda min käraste ägodel diskmaskinen igen och slipper stå och diska i badrummet.
Tack Christer!

Här är en katt som säkert inte hade gillat ett vattenstopp! Han gillar nämligen att duscha under kökskranen 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=VgWUHQ8uNvw&feature=channel

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar