Annons
Annons

Frasse är avundsjuk på Dui och Decos lyxiga kattmöbel

Kolla in våra bloggvänner Dui och Decos unika och lyxiga kattmöbel! Detta radarpar bor ju i ett helt kattifierat hem, och det senaste tillskottet i inredningsväg slår alla rekord i kattanpassad design och fiffig funktion.

Annons

Deco inviger den tjusiga rampen.

Rampen är alltså en smart kattmöbel som ska underlätta tassandet mellan garderobens olika hyllplan. Den gamla kattrampen, som finns på bild i Dui och Decos vän-presentation, var som de själva jamar ”provisorisk, ful och sliten”. Nu har de fått: ”Värsta lyxen! Snygg design i svart och vitt. Tydliga avsatser för att minska halkrisken och mellanrummen är i gummi för att ytterligare säkra en trygg nedfart (och uppfart)”.

Rampen i all sin glans

Syskonens husse höll dem länge på halster bakom garagets stängda portar. Klagojamen ekade i bloggen – ”varför får inte vi vara med och räcka en hjälpande tass?” Men husse ville överraska dem och när rampen väl avtäcktes var irritationen som bortblåst. Jama om en överraskning värd att vänta på!

Dui testar den tass-säkra rampen.

Frasses morrhår darrar av beundran – och lite avundsjuka…! Tyvärr finns det inget hopp om att hans matte ska kunna åstadkomma något liknande – ledsen Frasse!

Vi säger grattis till en urfiffig ramp som pryder sin plats! Och tack för att vi fick låna de fina bilderna!

Tassnot:  Håll utikik efter Frasses bantingstips som kommer lite senare i dag. Förlåt att vi blev lite sena, men vi hade After Work på jobbet i går så det blev lite hektiskt, läs mer om det på Håkanssons hörna!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

8 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar