Annons
Annons

Födelsedagsfika med överraskningar

Födelsedags-fika med bakelser

Här ser ni er bloggerska Gunilla Hedenby med mamma Ulla och gamla kompisen Marianne i bakgrunden.

Firade min födelsedag med att bjuda på en överraskningsgäst. Men blev själv också totalt taget på sängen…

Kvinna med katt i famnen

Marianne är kattmänniska så hon bara grabbade tag i Tasse och tog upp honom 🙂

Som ni förstår var det en spännande födelsedag. Först att min gamla kompis Marianne dök upp. Vi stötte ihop hos frissan häromveckan – min frissa Romeo och Julia i Malmö är rena Piccadilly Circus – alltså ett ställe där man träffar precis alla man känner 🙂

Annons
Katt som sitter med vid bordet

Tasse var måttligt road av att sitta med vid bordet 🙂

I alla fall så var det evigheter sedan Marianne och jag sågs, så jag bjöd in henne till min bakelsefrossa. På det sättet fick hela familjen njuta av hennes alltid lika underhållande sällskap – Marianne är inte buskablyg och älskar att prata och skratta – en person helt i vår smak, alltså 😀

Mamma med dotter och liten baby-son

Kim frossade också i bakelser, liksom Klara och Sam.

Mina två pälsklädda herrar var däremot inte särskilt roade. Simba parkerade sig omgående i garderoben, och Tasse tog bara några smakslick och vägrade sedan sitta med vid bordet 😀

Bakelser

Jag kör alltid bakelsefrossa på mina födelsedagsfikor – då finns det något för alla smaker.

Alla blev superglatt överraskade över att få träffa Marianne.

Och även jag fick som sagt en oväntad glädjechock – i form av särbons och Kalles gemensamma present…

Kvinna med Ikea-paket och handdammsugare

Här ser ni handdammsugaren och min överraskningspresent. Mer info kommer…

Tyvärr kan jag inte avslöja den nu, eftersom jag gjorde misstaget att lägga upp en hel Tjejsnackkrönika med presenten som huvudtema. Och eftersom Allas, likt alla familjetidningar har ganska lång pressläggningstid, så kan jag inte visa min fantastiska present förrän om några veckor. Mycket problematiskt för en person som har oerhört svårt att hålla tyst om saker 🙂

Man kan lugnt berätta att jag även fick en handdammsugare av särbon. Mycket efterlängtad rengöringhjälp till bland annat klösträden!

Allt som allt en superlyckad födelsedag!

MER FÖDELSEDAGSFIRANDE HÄR

LÄS OCKSÅ

(107)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar