Annons
Annons

Flitiga som små sovande katter…

Närbild på söt kattunge som sover

Om människorna bara hade lyssnat på oss katter så hade de inte behövt alla expertråd! I dagens inlägg visar vi ett jamarbra exempel på detta:

Egentligen behöver man bara kolla på bilderna för att förstå vad vi menar. Men vi drar ändå förklaringen för säkerhets skull – vissa människor tycks ju ha väldigt svårt att ta till sig just detta råd.

Annons

Gullig kattunge som sover närbild

Så här kommer det: Experterna råder ju oss allt som oftast att planera in även vår vilotid. Vi ska skriva in ”vila” ”slappa” ”sova” ”gå i ide” eller vad som passar oss bäst i kalendern, och på så vis bli både friskare och gladare.

Som ni ser använder vi redan oss flitigt av denna livsviktiga kunskap. Är man så upptagna och stressade som vi, som ständigt tvingas hålla uppsikt över en vimsig matte och ett stökigt hem där konstiga saker händer hela tiden – se den senaste konstigheten här – så måste energin vara på topp.

Vi rekommenderar alla människor att ta efter denna hälsosamma, avslappnade livsstil, som vi alltså har praktiserat sedan urminnes tider. Om alla gjorde det, skulle världen säkert vara en mycket bättre plats!

På grund av ovanstående – alltså flitig uppsikt över matte och hem, samt minst lika flitigt slappande – har vi inte kunnat umgås med er så mycket som vi vill. Men ni är ständigt i våra tankar och vi hoppas snart kunna göra lite fler inlägg 🙂

Kramar och tassklappar till er alla! ♥

LÄS OCKSÅ

(48)
(0)

11 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar