Annons
Annons

Finns det magiska krafter i Gabriels luva?

Tänk om Gabriel inte har luva på onsdag? Det är mitt stora bekymmer inför konserten med Du kan sjunga gospel-kören.

 

På onsdag är det dags. Då ska vi upp till bevis. Då ska publiken avkunna sin dom. I går hade vi mini-genrep och det gick – bra! Bättre än förra gången. Men då hade Gabriel inte sin luva – klicka på länken så får ni se!

Annons

Varje gång han har haft luva har vi lyckats. Men kan han ha det på konserten? Är det passande? Tankarna virvlar runt i huvudet. Kanske tomteluva? Eller hög hatt?

Nej, nu får det vara nog med vidskepligheter. Förra konserten blev ju jättelyckad. Och alla ni andra körkompisar – ni är klart strålande sångarstjärnor! Och dessutom har vi världens bästa körledare! 🙂

På bilden ovan ser ni Sofia och Gitte, de klippor jag lutar mig mot när jag kämpar med altstämman. Och här nedan ser ni er bloggerska i full färd med gymnastiska övningar under uppvärmningen 🙂

Och det är bara att konstatera: Min oro har ingenting med min bloggkollega och Allvise körledare Gabriels luva att göra. Jag övar helt enkelt för lite hemma. I helgen ska jag ta ett riktigt nappatag med texter och stämmor, det lovar jag Gabriel!

Här kommer en av våra låtar – Wake me up before you go-go med brittiska popgruppen Wham. Härlig 80-talsnostalgi!

PS. Fick ett fint mail om vänskap av vår vän Margaretha Rask. Tydligen är det Internationella vänskapsveckan nu. Tack för det fina mailet Margaretha!
Frasse och jag sträcker lite på oss nu för visst är vår blogg en liten hyllning till just vänskap! Och även kören är en plats där vänskapen frodas!
Vi skickar kramar och tassklappar till alla våra vänner!

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)

5 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar