Annons
Annons

Filmen om Snuffe har kostat husse många tårar

Ett år efter den hemska händelsen bestämde sig husse för att det var dags. Dags att trotsa smärtan och sorgen. Gå igenom alla bilder och filmer. Dags att göra minnesfilmen om Snuffe.

Minns ni Snuffe, som fick somna in efter att länge ha lidit av urinsten? Snuffe drabbades av samma sjukdom som Frasse fick förra julen, men medan Frasse blev frisk och kry igen, bara fortsatte Snuffes kisseriproblem. Till slut kom det till en punkt när husse tvingades inse att det vore grymt att tvinga Snuffe kämpa vidare.

Annons

Den 18 oktober 2010 fick Snuffe somna in på Valla djurklinik. Inlägget om hans bortgång fick 157 kommentarer. När Frasse och jag skrev om det på vår blogg löd rubriken En hel bloggvärld sörjer Snuffe. Och så var det.

Ett år efter Snuffes död är husses kärlek lika levande som när hans kära vän tassade runt i lägenheten tillsammans med sin kompis Sippo. Och för några veckor sedan tog husse itu med projektet att göra en minnesfilm om Snuffe.

Det har blivit många tårar och för ett tag trodde jag husse skulle gå under, men han drog ett djupt andetag och bet ihop – för Snuffes skull, skriver Sippo i sin blogg En katts betraktelser.

Klicka på länken här nedan så kan ni se den fantastiska filmen. Bered er på en mycket känslosam stund…

Till minne av Snuffe

Medan hoppet om att Snuffe skulle bli frisk fortfarande fanns kvar blev det förstås otaliga veterinärbesök. Kostnaderna blev skyhöga och snart var försäkringspengarna slut. Då drog vår vän Wikki, outtröttlig i sin kamp för katter i nöd, igång Snuffes minnesfond. Tack vare de pengar som kommit in på fonden sedan den startades har många lidande katter fått hjälp – katter som annars inte skulle haft en chans att överleva.

Snuffe lever vidare i Tasseriet
I dagarna startade Wikki Tasseriet, en tävling, där man genom att sätta in valfritt belopp – dock minst 30 kronor – på Snuffes minnesfond har chansen att vinna Wikki-paket, fyllda med fina prylar. Alla pengar går självklart till katter i nöd!

Pengar förgår – men kärleken består!

LÄS OCKSÅ

(21)
(0)

21 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar