Annons
Annons

Fest hos världens bästa granne!

Snacka om att ha krypavstånd hem från festen… I lördags var jag bjuden på jätteparty hos en av mina äldsta och bästa vänner. Och inte nog med det, hon bor på gården mitt emot min. Hurra!

Jag tillhör typen som inte är så där jätteglad för stora fester. Särbon är likadan, och det gör det hela lite lättare. Alla svårigheter känns bättre när man är två, eller hur?

Annons

Men den här festen krävde som tur var varken långfärder, nylonstrumpor eller glitter. Nylonare är nog det jag har allra svårast för. Känner mig obekväm och stel och tvingas jag dessutom ha en liten kuvertväska i handen i stället för min vanliga rymliga ”bag” över axeln så blir det ännu jobbigare 🙂

Frasse har alltid finkostymen på men valde ändå att stanna hemma, och nöjde sig med att inspektera förberedelserna från fönstret. 🙂

De två fönstren precis ovanför tältets tak är mina. Ni förstår hur väl ordnat det hela var!

Iförd ett par förvisso vita och lite ömtåliga men åh, så bekväma jeans, samt en top med lite glitter, lite festligt skulle det ju vara  :-)rundade jag kvarteret och klev in genom Mettes port. Därinne väntade långbord med de ljuvligaste rätter, ett myller av mysiga människor och en härlig stämning.

Baren var strategiskt placerad precis innanför porten, nära nedgången till tvättstugan – där ytterligare förråd fanns…

Jag överräckte en liten gåva till festens huvudperson och framförde samtidigt mina gratulationer till hennes lyckligt genomförda utbildning till bibliotekarie. Grattis Mette, så otroligt bra jobbat av dig!

Frasse inspekterade noga mina presenter till kvällens stjärna 🙂

Stannade inte till sent eftersom jag har mycket att bestyra just nu – inte minst måste ju packningsprojektet inför Cypernresan slutföras… Men många var kvar till långt in på natten och jag kände mig ändå lite delaktig från köksfönstret!

Tack Mette för en fantastiskt trevlig fest!

LÄS OCKSÅ

(14)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar