Annons
Annons

En jul utan Frasse

Julkort med matte och katt i tomteluvor

Detta blir den första julen på elva år utan Frasse. Min käre vän, min ständige följeslagare, finns inte längre med oss.

Du finns ju i mitt hjärta, och jag hoppas och tror att du kan vara med oss i julfirandet från Regnbågslandet. Men jag vill ju ha dig här! Se dig spana in julbordets fröjder, tassa omkring bland julpapper och klappar, kolla att allt blir gjort som det ska.

Annons

Katten-Frasse som jultomte i tomteluva

Frasse, du ska veta att du alltid är med mig i mitt hjärta, både vardag och helg. Så är det när man älskar någon, den man älskar kan på ett sätt inte försvinna. Kärleken är evig, och det gäller också dem vi har kära.

God jul Frasse, hoppas julbordet är paradisiskt gott i Regnbågslandet!

LÄS OCKSÅ

(113)
(0)

36 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar