Annons
Annons

En hel bloggvärld sörjer Snuffe

Idag blir det sorgligt på bloggen. Katten Snuffe har fått somna in och en hel bloggvärld som följer Katten Sippos blogg vill visa sitt deltagande med Snuffes husse och hans kattkompis Sippo.

Frasse och jag har inte känt Snuffe så länge, eftersom vi är så nya i bloggvärlden. Men ändå känns det som om vi har kommit honom väldigt nära, mycket tack vare husses fina och rörande sätt att beskriva sin kärlek till sina katter i bloggen.

Annons

Snuffe fick problem med att kissa och det bildades kristaller som var svåra att få bukt med. Till slut tvingades veterinärerna ge upp.
Vi följde med stigande oro rapporterna om Snuffes försämrade hälsotillstånd och gladdes med husse och Sippo när det verkade vända.
Därför kom det som en chock när vi i måndags fick läsa att Snuffe hade gått bort.

Alla som har eller har haft ett älskat husdjur vet vilken oerhörd sorg det är att förlora sin bäste vän. Vi känner med husse och Sippo i deras sorg och önskar att vi kunde göra mer för dem. Hoppas att de finner tröst i de mängder av stöttande kommentarer som kommit in från alla som följer Sippos blogg och i de inlägg som andra bloggare skrivit om Snuffe.

Bloggaren Wikki Mästerkatten har långt gångna planer på att starta en minnesfond för Snuffe. Syftet är att i Snuffes namn hjälpa katter i nöd, katter som kanske annars inte skulle få en extra chans, skriver Wikki.

En underbar idé, tycker Frasse och jag. Vi ska följa arbetet med fonden och berätta för er hur det går.

Ha det gott alla och ge era älsklingar extra många klappar i dag, till Snuffes ära!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar