Annons
Annons

En gala för hemlösa katter – vilken glimrande idé!

Två katter som kelar

Vi måste få jama om för er vilken fantastisk idé vår bloggkompis Kattson har kommit på! Det var när Kattson kollade på ännu en av alla dessa tv-sända galor som den briljanta tanken kom:

Varför inte anordna en jättestor, jättefin gala för hemlösa katter?

Annons

Katter tvättar varandra

Visst är det en underbar idé! Vi skäms lite, för här ligger vi och gosar efter att ha ätit en delikatt middag, medan många av våra vänner tassar omkring hungriga därute i kylan…

Typiskt att Kattson kom på idén, för Kattson är en samlingsfigur för alla katter på Södertälje katthem. I Kattsons blogg berättar en av dem om vardagslivet på ett katthem. Om alla katter de räddar, om hur svårt det är att få pengarna att räcka till både mat, husrum, tillsyn, veterinärbesök med mera, och hur beroende de är av de pengar som snälla människor skänker till dem.

När den katt som bloggar får ett hem, efterträds han eller hon genast av en annan katthemskatt, som då blir nästa Förste bloggkatt. Vi kan varmt rekommendera alla att följa Kattsons blogg, den är både oerhört viktig och mycket läsvärd!

Kattson är givetvis vår officielle bloggvän och har även gästbloggat hos oss ett antal gånger. Läs en av Kattsons skakande rapporter från katthemsvärlden HÄR.

Vi håller tassar och tummar att vi snart får se en tv-sänd gala till förmån för hemlösa katter. Och visst måste det finnas många kattälskande artister som skulle ställa upp på ett så behjärtansvärt evenemang!

Med denna innerliga förhoppning önskar vi er alla en riktigt fin och mysig helg! 😀

LÄS OCKSÅ

(109)
(0)

17 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar