Annons
Annons

En dag när man önskar att man var fastkedjad…

Vilken morgon det har varit! Och vilken dag som väntar! Det började med att jag hade bokat ett viktigt möte klockan nio. Just i dag, när jag var ansvarig för det heliga morgonfikat på jobbet!

Så jag fick gå upp i ottan, hasta i väg på cykeln i snålblåst och regn, störta in på ett morgontidigt snabbköp, lasta allt på cykeln och hasta vidare till jobbet.

Annons

Väl där skar jag grönsaker och dukade upp i flygande fläng, bara för att sedan tvingas lämna läckerheterna åt mina kära arbetskamrater.
Tog av resterna till lunch i stället  🙂

Sedan möte. Sedan skriva likt en – ja jag vet inte vad –  men skriva massor. Sedan cykla hem – i snålblåst och regn – kasta i mig lite mat och ge mig i väg till Johanneskyrkan för genrep med kören.
Hemma igen vid tio.

Och vad gör Frasse under tiden? Gonar sig i värmen hemma i lägenheten. Får besök av mormor, sover, slappar.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Ack, om man ändå vore katt! En älskad, omhuldad, lagom tjock kattherre i sina bästa år 🙂

Om jag hade blivit dömd till att aldrig mer få lämna hemmet hade jag såklart blivit ledsen. Men inte SÅ ledsen…
Så skönt att tassa runt i lägenheten med den pälsklädde och bara mysa! Lite långtråkigt kanske men det kan jag ta!

Ta Mr Big från Sex and the City – han har ju fotboja i den där serien The good wife på fyran. Fast han heter inte Mr Big där. Men fotboja har han och det verkar funka hur bra som helst. Alla kommer och hälsar på, maten körs hem, allt medan han soffmyser och pratar i telefon.

Problemet är att bli dömd. Polisen har ju svårt att sätta fast de riktiga proffsbovarna och de små futtiga brott jag skulle kunna åstadkomma räknas väl inte alls. Förresten kan jag inte förmå mig att göra dumma saker mot folk. Det passar sig inte. Det är brist på hyfs. Riktigt elakt faktiskt.

Nej, det är bara att kämpa på. Håll tummarna att det går bra för mig, mina körkompisar och min körledare/bloggkollega Gabrielkonserten! Över 700 biljetter är redan sålda – kul, men hjälp! I morgon ska vi stå i altaret och fylla kyrkan med våra – förhoppningsvis – ljuva stämmor…
– Du är en av drygt 200 sångare. Jag tror inte det står och faller med dig, sa särbon när jag klagade min nöd.
– Jag vet, men ändå…

I morgon har jag i alla fall tagit ledigt från jobbet  🙂

Kramar och tassklappar till er alla!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

4 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar