Annons
Annons

Det var värt all väntan – katten Nikita har hittat en matte!

Idag är vi rörda till tårar och strålande lyckliga! Efter månader av väntan på katthemmet har Nikita hittat en matte!

 Nikita har hittat hem...

Ni minns väl Frasses vän Nikita – den svarta katten som auktionerade ut den fina Turspiken till Frasse och mig. Nikita är en av landets många hemlösa katter och hon har fått vänta länge på sin nya matte. Varje gång någon besökt Södertälje katthem har hoppet tänts i hennes hjärta. Men de har alltid valt en annan katt.

Annons

Det var kärlek vid första ögonkastet...

Det är tufft att bli bortvald men Nikita har tappert fortsatt blogga under namnet Kattson och aldrig gett upp upp hoppet om att en kärleksfull tvåbening en gång ska välja just henne. Alla Nikitas kompisar har känt sorg över att ingen har upptäckt vilken fin och speciell katt Nikita är. Fanns det ingen för Nikita?

Jo, det fanns det! I lördags var det Familjedag på katthemmet och Nikita hjälpte som vanligt med säker tass till att organisera det hela. Allas krönikör, artisten Anna-Lena Brundin var gäst så det var ett riktigt stort evenemang. Men det bästa av allt var att någon äntligen såg vilken fin katt Nikita är!

Så här skriver Nikita själv om hur det kändes när hon fick sin matte:

Tänk att till sist kom det en människa som såg lilla MIG! Inte bara mina kompisar, utan just MIG! Sen har allt bara snurrat fortare och fortare.

Nikita har redan flyttat hem till sin nya matte. Och snart får vi hälsa en ny katt välkommen som förste bloggare för Södertälje katthem..
Tack och lov har Nikita redan startat Nikitas blogg, och där kan vi alla följa hennes vidare äventyr. Den har förstås en given plats i Frasses länklista, det känns så bra att inte förlora kontakten.
Vi önskar dig all lycka i ditt nya hem, Nikita! Och vi vill också gratulera din matte  som har fått en alldeles unik och hjärtesnäll sambo.

Tassnot: Hoppas det är ok att vi lånade bilden på dig och matte, Nikita!

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)

16 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar