Annons
Annons

Det handlar om liv och död – och det går bra!

Det handlar om livets yttersta villkor, ja liv och död, faktiskt. Jag talar om de två tecken som tydligt visar att Frasse är på bättringsvägen.
För nu börjar min älskade sambo definitivt bli sig själv igen!

Annons

Kärlek mellan matte och katt

Det första tecknet gäller maten. När Frasse kom hem från sjukhuset efter att ha utstått trauman som narkos, operation, rakning (!) och samvaro med vilt främmande fyrbeningar, var han så stirrig att han knappt gav sig tid att äta.

Men nu är han på hugget igen! När mormor dukade till middag i går höll han stenkoll:

Och medan matte och mormor njöt av mormors ljuvliga husmanskost – i går serverades sviskonspäckad fläskkarré med potatis och pressgurka – låg den pälsklädde på bordet och iakttog intresserat våra förehavanden. Precis som vanligt! Hurra!
Men han fick inga rester – mormor och matte förhärdar sina hjärtan, även om det är svårt  🙂 Nu SKA Frasse ner i vikt!

Katt ligger på bord och tigger mat

Tecken nummer två är förmågan att koppla av. När jag kom till mormor i går mötte Frasse  mig i dörren. Men efter obligatoriskt kramande och pussande i mattes knä tog det inte många sekunder innan han njutningsfullt sträckte ut sig på hallgolvet och började klippa med ögonen.

Gråvit hankatt slappar

Tack, alla katters skapare, för dessa ljuvliga signaler om hälsa och välbefinnande! Till och med den otäcka medicinen slinker ner utan morr! Hurra igen!

Men Frasse får stanna ett tag till hos mormor, som är hemma hela dagarna. Det känns tryggast så.

I morgon kommer svaren på de prover som togs när Frasse låg inlagd för sin urinvägsinfektion. Håll tassar och tummar att det blir bra svar!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

22 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar