Annons
Annons

Det börjar ta mig katten kännas bättre!

Sedan matte bytte tillbaka till den gamla medicinen har mitt tillstånd förändrats en hel del…

Katten Frasse och hans matte Gunilla Hedenby
Foto: Stig-Åke Jönsson, Malmöbild.

…till det BÄTTRE!

Jag ska inte jama så mycket som att jag är återställd. Långt därifrån faktiskt. Jag har fortfarande problem med mitt bakben och har svårt att gå. Men nu när jag får smärtstillande igen så slipper jag ha ont, och då blir ju livet så mycket lättare 🙂

Annons

Jag känner själv hur mina livsandar vaknar. Jag blir mer nyfiken på vad som händer runt omkring mig. Tar mig faktiskt en liten promenad i lägenheten och kollar att allt är som det ska med mysplatser, krukväxter och annat.

Bilden här ovan är tagen innan jag slutade med smärtstillande och gick över till kortison. Då hade jag inte fått den där dippen som jag nu håller på att ta mig upp ur. Den togs i samband med att fotograf Stig-Åke Jönsson från Malmöbild tog bilder av matte och mig till två reportage som ska publiceras i Allas framöver. Visst blev jag bra på bilden! Och visst matte, du ser också riktigt hygglig ut 🙂

Och självklart smakar ju maten ännu bättre när man är smärtfri. Inte ens när jag hade som mest ont matvägrade jag, men nu äter jag med glädje igen, till skillnad från för några dagar sedan, när det mest var ett pliktskyldigt rotande i matskålen.

Så det kunde vara sämre, måste jag jama. Enda molnet på himlen är att vi har en tid på Djursjukhuset i morgon… *ryser* Men matte har lovat att jag ska slippa alltför jobbiga undersökningar, typ röntgen och klämmande.

Och sedan hoppas vi kunna klara oss själva ett tag.

– Om inget akut inträffar ska vi hålla oss hemma sedan, säger matte. Finns ju ingen anledning att gå till vettisarna om de inte har någon annan behandling att erbjuda än smärtstillande.

Så jag hoppas att det blir ett kort, någorlunda behagligt vettisbesök. Och sedan ser matte och jag fram emot en riktigt lång och härlig myshelg!

Ha en härlig helg ni med kompisar, så hörs vi igen nästa vecka! 😀

LÄS OCKSÅ

(122)
(0)

10 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar