Annons
Annons

Svajigt för Frasse – men vi fick en fantastisk trofé!

Det är svajigt. Upp och ned. Fram- och tillbaka. I flera dagar har det gått bra. Men i morse blev Frasse konstig igen. Började med det där slickandet där bak igen. Och inget kiss.

Katt ligger i låda med mjukisdjur

Stor oro för matte som var tvungen att åka till jobbet. Men vid lunchtid ringde mormor hemifrån mig och hade stora nyheter:
– Han har kissat!
Allting kretsar kring detta. Suck. Om man ändå kunde spänna ögonen i den pälsklädde och tala klarspråk:
– Vilket är värst – att kissa i lådan eller åka till sjukhuset och komma hem som Hacke Hackspett?
Men det går ju inte – var blev den där kursen i jamiska av som du skulle fixa Gustav? När är senste anmälningsdag?

Annons

Ytterligare en gång gick Frasse på lådan innan mormor åkte hem. Har talat med veterinär Fredrik på Djursjukhuset och fått bekräftat att det nog är bäst att avvakta med att åka in akut med Frasse. Återkommer med fler detaljer på måndag men har gott hopp om en lugn helg, något både matte och katt ser fram emot 🙂

Som framgår av bilderna har Frasse nu lämnat klösträdslådan som blev hans lilla hem efter det förra sjukhustraumat, och är i full gång med sina vanliga sysselsättningar – som att sätta klorna i mattes mat 🙂
Katt stjäl mat på bordet

 

Så till mindre bekymmersamma saker:
1. Sippo, tack för det fina inlägget om oss på din underbara blogg!

2. Frasse och jag har erövrat en riktigt trofé! Ni ser den här på bilden:

En spik, vad är det för fantastiskt med det? undrar ni förstås. Jo, just denna spik har auktionerats ut på Kattsons blogg i veckan. I förra inlägget presenterade vi Kattson som Frasses vän och där berättade vi kort om Spiken, som alltså var en av de fina saker som bloggkatten Nikita auktionerade ut till förmån för Södertälje katthem.
Egentligen skulle Spiken inte vara med alls men Nikita lyckades överjama sin tvåbeniga blogghjälp och det slutade med att Spiken blev det mest eftertraktade enskilda föremålet på auktionen. Och efter en gastkramande budgivning, där vi till slut besegrade vår bloggkompis, den tappre kämpen Gustav, stod vi som segrare!

Alla intäkter från auktionen går till Södertälje katthem. Så ni förstår att spiken är värd mycket, inte bara för oss, utan för Nikita och alla hennes hemlösa kompisar.
Håll tassar och tummar för dem och för att Frasse slipper sjukhuset i helgen!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

38 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar