Annons
Annons

Den stora Hemligheten avslöjas…

Nu kan jag avslöja den stora Hemligheten, den som vi var tvungna att tiga som muren med till det hela var över. Och det är det nu!

Du kan sjunga gospel-körerna i Malmö (översta bilden) och Stockholm (bild här nedan)  genomförde i går en så kallad flash mob. Klockan 22.30 samlades vitklädda sångare utanför Telias butiker för att hjälpa till med lanseringen av iPhone4S – nu blir det reklam, men jag måste ju förklara vad vi gjorde  🙂

Annons

Och vad kunde väl passa bättre än att sjunga Abba-klassikern Ring Ring vid detta tillfälle? Som bonus fick de tappert köande kunderna också njuta av Monikers Oh, my God.

Tyvärr kunde jag inte vara med, men enligt säkra källor – det vill säga mina körkompisar och körledare Gabriel Forss, var det två väldigt lyckade flash mobs. Läs mer om detta på Gabriels blogg!

Bra jobbat, körkompisar, vi ses på barrikaderna – alltså i kyrkbänkarna – på onsdag!

Har lånat bilder av Gabriel och min kära körkompis Marie, ni minns säkert Marie, som tvingades lämna bort sina katter Melle och Molle på grund av sjukdom. Tack till er båda!

Vad är en flash mob?
En flash mob är när en grupp människor plötsligt samlas på en offentlig plats, och där gör någonting oväntat en kort period och sen skingras direkt efter. Flash mobs organiseras via internets sociala medier, virala email eller telekommunikation. Tanken bakom flash mobs är att människor ska få se någonting oväntat, som verkar spontant.
Läs mer om flash mobs på Wikipedia.

Tassnot: Det kommer ett inlägg av och med Frasse senare i eftermiddag 🙂

Här är Maries video från vår flash mob:

httpv://www.youtube.com/watch?v=Fm4Xyn7nPFQ&feature=share

Och här är originalversionen av Ring Ring med Abba 🙂

LÄS OCKSÅ

(16)
(0)

13 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar