Annons
Annons

Dags att packa ner resfebern igen…

I veckor har jag lagt band på mig medan nervositeten stegrats. Men nu måste jag. Det är ju bara två veckor till vi ska resa till Cypern. Äntligen kan jag börja packa!

Mysko grejor matte packar ner...

Jag har aldrig lyckats tillägna mig den där ”äsch jag slänger ner något i väskan kvällen före, det ordnar sig”-attityden. Att resa är ett företag för mig och varje expedition förbereds som om det gällde en Amerikaemigration.
Minns ni Jack Nicholson i filmen Livet från den ljusa sidan? När han minutiöst bockar av allt han ska packa ner på sin lista? Det är jag!
Annons

Jag klarade incheckningen, hurra!

Incheckningen är min stora fasa. Särbon skäms för väskberget.
– Jag vill inte höra dem fråga ”Hur många ÄR ni egentligen?” fler gånger!
Förra sommaren reste vi till Puerto de Soller på Mallorca och scenariot var det vanliga: Resfeber, enorma mängder bagage – och så blandningen av lycka och lättnad när planet lyfter. Semestern kan börja!

Vi bodde på ett mysigt litet hotell i Puerto de Soller.

Om man ändå vore som Frasse. Han tassar in i sin bur i lugn förvissning om att Hotell Mormor har allt fixat. Förvånat åser han mina turer mellan väskor och garderober och väntar tålmodigt på att få återerövra sina sovplatser.

Serpentinvägarna var läskiga ...

Förr skyllde jag min besatthet på att jag även packade till husse/sonen. Men förra året följde han inte med. Särbon och jag reste ensamma för första gången på 20 år. Som ni ser gick det riktigt bra på Mallis 🙂

...men utsikten var fin!

Men mitt packande var lika frenetiskt som alltid. Jag tror att jag kanaliserar min resångest dit, packandet är ett sätt att få kontroll över darriga resnerver.

Vi träffade två pälsklädda polare i Valldemossa.

Men när vi väl är framme älskar jag det! Och denna gång blir vi hela familjen – jag, särbon, husse, Kim och Klara. Vi ska bo på ett all inclusive-hotell i Fig Tree Bay som är fantastiskt. Vi vet det, för vi har varit där förut – både särbon och jag tillhör restypen som alltid säger ”Vi måste åka hit igen!”

Man kan bo rätt bra i Valldemossa...

Önskar er alla en underbar helg!

När det började regna åkte vi hem till hotellet.

Tassnot: Vi har fått en ny, spännande kontakt; kattbeteenderådgivare Helena Johansson. Hon har planer för Frasse… 😀

LÄS OCKSÅ

(15)
(0)

28 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar