Annons
Annons

Buskul när Inkan och Ligan kom på besök!

I helgen fick vi fint besök må ni tro! Resandes i bil, hela långa vägen från Stockholm till Malmö kom… nu är ni nyfikna eller hur?


Joker – i grått – kramar om sin lilla kompis Pralin.

Våra bloggkompisar Inkan och Ligan! Eller rättare sagt två sjättedelar av Ligan, nämligen balinesern Joker och orientalen Pralin. Dessa två stiliga gentlemän skulle nämligen visa upp sig på Sviss kattutställning i Trelleborg lördag och söndag. Och vad passar då bättre än att de inkvarterar sig hos Frasse och mig som bor bara en halvtimmes bilfärd därifrån?

Annons

Tyvärr fick Frasse dock inte träffa sina bloggkompisar. Efter lite överläggningar kom Inkan och jag fram till att han nog inte skulle uppsKATTa gästerna efter förtjänst. Inte så att han hade varit otrevlig, inte alls – Frasse är en snäll och fridsam katt. Men det kan vara ett stressmoment för en inbiten ensamkatt att plötsligt bli sambo med en liten kattunge och en ettårig ungkatt i flera dagar.

Så jag bokade in Frasse på Hotell Mormor i stället, och där har han som vanligt haft tillgång till tip top service, både på mat- och ompysslingsfronten 🙂


Pralin trivdes bra i Frasses mys-tvättkorg 🙂

Lite spänd var jag allt inför besöket, för dels är jag inte så där jättevan vid att ha övernattningsgäster, och dels var det längesedan jag hade en pälsklädd liten vildbasare i mitt hem. Men allt gick fantastiskt bra, Joker och Pralin var hemtama från den stund de satte tassarna innanför dörren och vi fann varandra direkt ♥


Jag vet att jag inte får vara på bordet matte… 🙂

Alla Frasses leksaker åkte fram direkt – det dammade en del om dem, hihi…

Jag är för lat för att stiga upp i ottan när jag är ledig, så mina gäster fick klara sig utan mitt sällskap på kattutställningen. Och det gjorde de hur bra som helst – i söndags blev Joker Best In Show – eller BIS, som Inkan lärde mig att man brukar säga – och lilla godbiten Pralin fick ett fint hedersomnämnande. Jättekul!

Inkan träffade också Kjelle Bus, som även han med framgång visade upp sig på utställningen. Bra jobbat, Kjelle!


Det är mysigt att vara två…

På kvällarna tog vi det lugnt och softade i soffan – härligt med gäster som har samma inställning till hur man spenderar sin lediga tid som en själv. Men det var på kvällen det – övriga delar av dagen var Inkan ungefär hundra gånger mer aktiv än jag!

En kort resumé av Inkans aktiviteter:

Fredag: Starta 06.00 från Stockholm. Köra hela vägen till Malmö. Sedan direkt vidare till Trelleborg för avlämning av 20(!) kladdkakor som hon bakat i förväg.
Lördag: Upp ca 05.00. På utställningen kl 07.00. Hemkomst ca 19.00.
Söndag: Upp ca 06.30, på utställningen vid 08.00. Hemkomst ca 17.30.
Måndag: Upp 07.00 för avfärd mot Stockholm ca 08.00.

Inget dåligt helgschema eller hur? 🙂

När jag skriver detta har Inkan, Joker och Pralin redan varit på väg i flera timmar, och börjar förmodligen närma sig Stockholm.
Inkan, var får du all din härliga energi ifrån?
Svar till Obotlig slöfock 🙂

Tack för en jättetrevlig helg, Inkan, Joker och Pralin!

LÄS OCKSÅ

(45)
(0)

9 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar