Annons
Annons

Borta bra men hemma bäst…

Jag kom på en otroligt bra grej när jag bodde på hotell. Förstår inte att jag inte tänkt på det tidigare.

 
Husse tittade upp och hjälpte mig återerövra sängen.

Jag ska be mormor att skaffa fler korgar och KATTonger! För det enda lilla klagomål jag har på detta för övrigt perfekta hotell är att detbehövs fler sådana. Nu finns det förstås goda ersättningar, som garderoben, fåtöljerna och sängen, men ändå… Inget tassar upp mot en riktigt skön, intassad kattong! Eller flera olika, för det är ju dagsform och humör som avgör vilken typ av kattong man föredrar.

Annons


Korgen slöt sig kring min kropp som en härlig, mjuk famn.

Åh, så skönt att få jama ut ordentligt om denna viktiga insikt med likasinnade! Kära vänner, äntligen återförenas vi! Jag tog några extra dagars blogg- och facebooksemester men nu är jag tillbaka. Hoppas att ni liksom jag har haft en mysig och välmatad sommar 🙂

 
Är Lilla lådans passform lika bra som innan jag reste på semester…?

För övrigt har min vistelse på Hotell Mormor som vanligt varit jamarskön. Mormor är världens bästa hotellvärdinna och vi funkar så bra ihop. Liksom matte gillar mormor att slappa så det har varit många sköna mysstunder i sängen, framför tv:n och ute på balkongen. Den sistnämnda sätter den där lilla extra guldkanten på semestern, för som bekant har jag ju inte tilltass till balkong hemma hos matte.


Jam-envisst är den det! 😀

Men tassen på hjärtat: När jag efter flera veckors bortavaro åter tassade in genom hemmets dörr, blev jag blank i ögonen. Och matte med!


STORA lådan är också sig lik! *suckar lättat*

Nu har jag varit hemma en tid och hunnit återövra alla mina favoritplatser. Det krävs alltid en ordentlig nosologisk undersökning plus inliggning innan man åter känner sig som kattherre i sitt eget hus 🙂

Önskar er alla en jamarskön helg! Vi ses igen nästa vecka 😀

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)

32 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar