Annons
Annons

Bilderna jamar för sig själva – vilken helg!

Idag har matte en akuttid hos sin botox-doktor så vi gör inlägget i rasande fart. Men bilderna jamar ju för sig själva så skulle det vara några småfel i texten hoppas vi att ni har överseende 🙂

Vi hade ju bestämt oss för att ha en lugn helg. Men så blev det INTE! Fast jag måste jama att det hela blev mycket lyckat ändå! Det här är vad som hände – i starkt förkortad version 🙂

Annons


Vad blir det till middag, särbon?


Jag kan jama ifrån ordentligt när det går för långsamt med serverandet…

1. Särbon kom hem till oss och lagade lördagsmiddag. Det HAR hänt förut men inte ofta, för särbon trivs bäst vid sin egen spis. Men nu gjorde han ett undantag och som ni ser höll jag stenkoll på honom så att jag inte skulle missa en endaste smakbit.


Jag tar den ena biten så kan ni dela på den andra…


Vi tyckte alla att ugnen ryckte till av förvåning när den plötsligt fick göra en insats…

2. Jag blev bjuden på fest hos min kompis Alice, som firade sin femårsdag i söndags. Vi passade även på att fira hennes småbrorsor som fyller ett år nu i veckan. Och vilket party det blev! Alla var där och som vanligt lät vi oss väl smaka av godsakerna och höll itass natten lång. Men jag kände mig ändå inte så trött för dels hade jag fått vila på fredagen och lördagen, och dessutom blev jag härligt styrkt av de delikatta köttbitar särbon delade med sig av på lördagskvällen.


Husse och flickvännen hugger in på särbons fläskfilé med ugnsbakade potatis och gorgonzolasås.

3. På söndagen var jag ute på gården! Och det blev en spinnande runda kan ni tro… Återkommer med rapport senare i veckan 🙂


Kvällens insats av matte. Vad säger du matte? Gjorde du salladen också? Ok, förutom salladen då…

Till sist vill vi önska Inkan, matte till våra kära kompisar i Ligan, god bättring efter sin operation. Matte hälsar och tackar för att du skriver så fint om oss och om Allas! Ta tass om dig och vila mycket så ska du se att du snart är på benen igen! Skickar massor av spinnhealing och krya på dig-tassklappar!

Tassnot: Det är ingen fara med matte och hennes botoxbehandling, men hon tyckte inte att den andra dosen hon fick bet mot tandgnisslingsvärken (obs ordvits) lika bra som den första. Rapport kommer framöver  🙂

LÄS OCKSÅ

(39)
(0)

25 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar