Annons
Annons

Bästa svaret på dumma frågor – gäsp!

Vill ni veta världens bästa svar på dumma frågor? Studera då bilden här nedan. Det här säger allt – utan att man behöver yttra ett enda jam!

Rolig bild på katt som gäspar stort
Bästa svar 1: Gäspningen.

Det finns tillfällen när en väl avvägd gäspning är den enda rätta repliken i en diskussion. Som när matte frågar:

Annons

– Ska vi gå ut på gården, Frasse?

Som ni vet är jag mycket måttligt road av utevistelser. Även om jag måste jama med om att den KAN vara rätt trevligt när jag väl har kommit ut och kan lägga mig till rätta i min bur – det är där jag tillbringar det mesta av min utetid numera, på grund av de illvilliga måsarna.

Katt som ser uttråkad ut
Bästa svar 2: Den utslocknade blicken.

I alla fall – en välplanerad gäspning brukar få mycket bra effekt. Ett annat bra argument är Den utslocknade blicken. Den tomhet och totala likgiltighet den förmedlar gör även den till en mycket effektivt vapen.

Trots gäspning och tom blick lät jag mig till slut överjamas att tassa ut en stund sist matte frågade. Mer om det framöver.

Nu önskar vi er alla en jamarfin helg – matte är ledig både torsdag och fredag så vi ses igen nästa vecka! 😀

Viktig information:
Vår vän Assar är försvunnen

Grå långhårig katt

Klosterkatten Assar har försvunnit från sitt hem i Otterbäcken *morrhårsdarr* Om du är i närheten, håll utkik efter honom så att matte Carina kan få hem sin fina Assar igen! Här är efterlysningen, hämtad från Klosterkatternas blogg:

Vår Assar, född 2008, har försvunnit från sitt hem på Amnevägen 34 i Otterbäcken (Gullspångs kommun). Assar är blå (grå), långhårig och normal i hullet. Tyvärr är han mycket skygg för främlingar. Han är märkt med en tatuering i ena örat (4732D) och kastrerad. Snälla, hjälp oss att hitta honom! Han klarar sig inte ute…
Om du ser Assar, kontakta Carina Carlström på tel. 0551-22148 eller 070-1512409
Ni kan också vända er till Polisen tel. 114 14 eller Djurhemmet Barrliden Djurskyddet Kristinehamn på tel. 0550-15155.

Vi håller tummar och tassar att Assar snart är hemma igen! ♥

LÄS OCKSÅ

(36)
(0)

17 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar