Annons
Annons

Bakom kulisserna med sju sköna missar

I dag blir det backstagebilder på bloggen! Givetvis med en katt i huvudrollen. Stilige, helvite Nisse är ju som gjord för det, kameran bara älskar honom 🙂

Katten-Nisse3
I pappersAllas är det människorna som har huvudrollen, men självklart tar Nisse över här i bloggen 🙂

Annons

Bakgrunden är denna. För några månader sedan mailade min gamla kompis Heléne Räsänen till mig på Facebook och frågade om Allas var intresserade av att skriva om henne, hennes två väninnor och deras döttrar.

BB-mammor
Från vänster: Mammorna Annki, Heléne och Madleine med döttrarna Katarina, Sara och Isabella framför sig.

Det speciella med detta tjejgäng var att mammorna Heléne, Annki Tjörnhagen-Andersson och Madleine Thisell en gång träffades på BB, där de hade fått var sin dotter. De fann varandra direkt, och när det blev dags att åka hem sa de som så många andra att ”vi måste hålla kontakten och fortsätta ses!”

Gunilla-Hedenby-Helene5
Gamla polarna Gunilla och Heléne 🙂 Foto: Drago Prvulovic.

Och till skillnad från så många andra gånger när detta sägs, så blev det här också av. Varje år, vid tiden för döttrarnas födelsedagar, har mammor och barn träffats. Det har blivit en hel del tårtor och massor av bilder på de växande små under årens lopp.

Klart vi ville skriva om det! I veckans Allas, nummer 11, kan ni läsa reportaget om ”BB-mammorna” och deras döttrar.

BB-mammor-fotografering
Drago hade måånga modeller att hålla reda på.

Vid senaste återträffen fyllde Sara, Katarina och Isabella 18 år och blev myndiga. Denna betydelsefulla dag firade de alltså med att bli intervjuade av er bloggerska samt förevigade av fotograf Drago Prvulovic från Malmöbild.

Det var extra roligt för mig att göra det här jobbet, eftersom Heléne och jag inte hade träffats sedan mitten av 90-talet. Men som det så ofta är med gamla vänner, så tog vi bara vid där vi slutade och jag vill lova att det inte var många tysta sekunder under intervjun 🙂

Katten-Nisse

Katten Nisse höll sig av förståeliga skäl i bakgrunden under det värsta stimmet. Men när det blev lite lugnare kom han fram och lät sig nådigt fotograferas i mattes famn.

Katten-Nisse2

– Nisse är en skön kille, kommer och går lite som han vill, vi bor ju i ett lugnt radhusområde, berättade Heléne, medan hon kämpade för att få den stora, mjuka, skinande vita kattkroppen i rätt position för fotograf Gunilla.

En mycket lyckad eftermiddag, snacka om att förena nytta med nöje!

PS. Självklart högg vi in på tårtan efter fotograferingen 😀

LÄS OCKSÅ

(47)
(0)

8 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar