Annons
Annons

Även en mogen böna kan åka motorcykel!

Tänk att man blev MC-böna på gamla dar! Visst ser vi coola ut på motorcykeln, brorsan och jag! Hälsar man på en bror som är motorcykelfrälst så måste man ju bara upp på bönpallen och hänga med på en runda i den halländska naturen 🙂

Annons

Motorcykel grön

Anders var mc-frälst i ungdomen och som så många andra har han återupplivat sitt intresse i mogen ålder. Det är han inte ensam om – i Falkenberg med omnejd finns det många lite äldre ”knuttar”, och under säsongen åker de på utflykt tillsammans varje onsdag. Med eller utan respektive – det är lite si och så med mc –intresset hos tjejerna 🙂


Hela gänget samlat – från vänster Michelle, Dan, Anders, Monica och John.

Men Anders fru Monica hänger med på en sväng då och då. Liksom jag gjorde i går! Det blev en fin runda, ackompanjerad av glada utrop från passageraren:
– Oh, så nära korna man kommer!

Vad jag menade var att man känner sig mycket mer som ett med naturen när man åker mc. I en bil blir det inte alls samma närhetskänsla. Att åka motorcykel är alltså inte alls bara att köra fort, utan handlar mycket om att ”glida”, att uppleva något när man kör. Eller åker! För körkortslösa jag varken kan eller får framföra en motorcykel!

Vad gjorde vi mer under min helg hos brodern? Jo, vi åt såklart gott, tack Monica, du är en geni vid grytorna (nu blir särbon sur men det får han ta :-))

Vi träffade sonen/husses kusiner Dan och John, samt Dans sambo Michelle, som alla kom och avnjöt Monicas torsk med räkor och svamp på lördagskvällen.

Utanför Gekås i Ullared

Och vi var såklart på Gekås i Ullared! Jag fyndade massor – se bilderna. Och konstaterade som alla de gånger jag förut besökt detta jättevaruhus att allt är synnerligen väl ordnat. Bland annat låses kundvagnarna fast när man åker på rullbanden – så skönt att slippa hålla fast en fullproppad kundvagn. Dessutom har alla kundvagnar färger och nummer så att de kan efterlysas i högtalare om de tappas bort. Vilket hände flera gånger, dock inte för oss!

Röda stövlar på Gekås i Ullared

Och så träffade jag förstås katten Tussan (nu blir Frasse sur men det får han också ta :-)) Fast han kan trösta sig med att det är svårt att fånga Tussan mellan hennes ständiga patrulleringar. Dessutom är hon inte lika kelen som du, käre Frasse!

Katt sitter på sten

Får väl muta min sambo med mina Gekås-fynd. Jag shoppade givetvis en massa annat också – tröjor, linnen, en jacka, fyra jätte-Toblerone med mera, med betoning på MERA…

Matskålar med tassavtryck
Coola matskålar!

Bordsunderlägg med kattmotiv
Ser ni den rosa tassen? Egentligen är det ett hundsmycke men säg inget till Frasse… 🙂

Frasse är förresten kvar på Hotell Mormor – matte får ge sig till tåls ett par dagar till innan hon får gosa med sin sambo igen 🙂

LÄS OCKSÅ

(55)
(0)

14 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar