Annons
Annons

Åsa – en djuriskt duktig konstnär

 

Vill du pryda din vägg med din pälsklädde favorit? Då ska du prata med Åsa Forsberg, djurmålare och matte till Frasses vän Skrållan, vars dramatiska start i livet vi skrev om för några dagar sedan.

Det var när Skrållan blev vän med Frasse som vi fick veta att Åsa är djurporträttör. Och den viktiga informationen vill vi självklart förmedla till alla våra bloggvänner. För visst vore det kul att ha en tavla av sin pälskling på väggen!

Annons

 

Vi låter Åsa berätta om sig själv och sin ”djuriska konst” med egna ord:

­- Jag är 24 år och en väldigt glad och positiv tjej. Och så är jag konstnär. Bor med min sambo på en gård i Valdemarsvik med vacker natur, kor, katter och hundar så min inspiration kommer till mig automatiskt! Jag gillar att jobba med djur och hjälper min sambo och hans pappa att mjölka korna när det behövs.

Åsa började måla redan som barn.
– Jag har alltid älskat djur så det kändes naturligt att måla av dem. Särskilt katter och hundar – de har så fina drag. Så för några år sedan började folk fråga om jag kunde måla av deras husdjur och då började jag göra beställningsjobb.

 

Ryktet om Åsas fina djurtavlor spred sig snabbt och beställningarna började rulla in.

– När det är säsong målar jag även brevlådor och Välkommen-stenar. Det är inget man kan leva på, men det skänker mycket glädje och så det jag gör är något unikt som ingen annan har. Jag tror att jag alltid kommer att måla, känns som det är en stor del av mitt liv.

Vill du få din älskling avmålad? Kontakta då Åsa på [email protected]! Och du, den pälsklädde behöver inte sitta i flera timmar för porträtten, det räcker om Åsa får ett foto  🙂

LÄS OCKSÅ

(40)
(0)

18 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar