Annons
Annons

Äntligen är jag hemma hos matte igen!

Ännu en gastkramande färd. Ännu en förnedrande instoppning i bur. Men den här gången var det inte till Djursjukhusets akut vi skulle!

Matte med katt i famnen

Det tog lite tid innan polletten föll ner men när jag tassade in i hissen fattade jag. Jag var hemma hos matte igen!

Annons

Hurra och jubeljam, så glad jag är över att vara hemma igen! Var  tvungen att ta en inspektionsrunda och kolla så att alla mina favoritställen är ok. Matte bedyrade att allt var sig likt men säker kan man inte vara förrän man gjort en grundlig nosologisk och tassologisk undersökning.

Gråvit katt framför micro

Utsiktsplatsen över spisen är sig lik. Skönt, då kan man ha koll på matlagningen. Inte för att matte lagar särskilt mycket mat men någon gång måste till och med hon plocka fram stekjärn och kastruller  🙂

Sängen är ok. Mattes böcker ligger där de brukar, precis vid min plats. Men jag gillar att ligga hårt ibland så det är helt ok!

Det finns fortfarande en kattsovplats vid datorn.

Det är skönt att vara hemma igen. Och en sak till är jag väldigt glad över: Jag har slutat äta mediciner. Så nu är jag mycket piggare. Och jag kissar som jag ska.
Matte är så glad och pratar om att jag är mitt gamla jag igen. Inte för att jag är typen som rusar runt i lägenheten hela tiden men jag får nog jama med om att jag har varit ovanlig seg de senaste veckorna. Men det är en biverkning till medicinen säger matte, det har hon veterinärord på.

Men som jamat – allt börjar bli sig likt igen! Det enda jag gruvar mig för är återbesöket på Djursjukhuset. Men det måste till, säger matte.
– Men det klarar vi Frasse, säger matte. Och den här gången behöver vi inte lämna dig där. Allt är så mycket lättare när man är två!

Nej, nu ska jag ta mig en liten lur – tv-KATTongen stod  också kvar på sin plats. Men det hade jag inte trott annat heller – matte vet hur jag vill ha det!

Katt sover i liten låda

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

28 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar