Annons
Annons

Allt var botoxets fel – men vad katten ska Frasse skylla på?

Jag skyller allt på botoxet. För det kan inte bara vara mitt fel! Eller ålderns. Eller det faktum att jag inte tränar.

Så det måste vara behandlingen mot spänningsvärken som gjorde att jag däckade på nyårsafton. Efter två klunkar champagne och ett okänt antal krustader med löjrom blev jag som förlamad och fick parkera i soffan, medan särbon, husse och husses flickvän högg in på oxfilé med murkelsås och glass med päron och chokladsås. Krafterna återvände efter ett tag, men tyvärr kunde jag inte riktigt njuta av den härliga maten. Tur man fick med sig rester hem 🙂

Annons

Varför tar jag nu botoxinjektioner? undrar ni förstås. Ja, det är INTE för att likt Hollywoodstjärnorna bli slät som en baby i ansiktet. I stället är det för att få mina muskler att slappna av (och det gör de), eftersom de länge varit anspända på grund av tandgnissling och tandpressning. Jag har skrivit om detta tidigare i ett inlägg om Frasse och mig, och i veckans nummer av Allas (nummer 2, i butik på onsdag den 4/1) utvecklar jag ämnet botox och spänningar i min krönika Tjejsnack.
Bortsett från svackan blev det en lugn och trevlig nyårsafton. Detta gäller även för min pälsklädde sambo, som njöt av servicen på Hotell Mormor:

Här berättar Frasse om sitt nyår med egna jam:
Jag låg också för ankar – fast inte på grund av botox! Mormor och jag åt räkor och softade framför tv:n, mormor i soffan, jag i min korg, min kattong eller i favoritfåtöljen. Sen började det smälla och himlen lystes upp. Jag drog mig tillbaka under soffbordet och betraktade skådespelet på tryggt avstånd. Men rädd blev jag inte, för jag märkte snabbt att smällandet inte skadade mig.

Party hos Mimmi!
På kvällen smet jag i väg för att parta loss hos mina kompisar Mimmi, Chicko,Tarzan och Sessan. Mimmi fyller nämligen år just på nyårsafton så hon passade på att slå två firarflugor i en nyårssmäll 🙂 Tack för ett hellyckat party, kompisar! 😀
Jag stannar några dagar till hos mormor, för nu ska matte och särbon åka till Hunnebostrand. Jag saknar förstås matte men det är lite skönt att längta också. Vi ses ju snart igen!

Jag vann Wikkis kalender!
Det var JAG som vann tävlingen om vår bloggkompis Wikkis kalender! Wikki föll för min motivering: ”Det skulle förgylla mina ensamma dagar om jag hade dig att vila ögonen på”. Hurrjam, så glad jag är, tack Wikki!


Förra vintern såg det ut så här i Hunnebo. I år är klipporna nog kala…

Mot klipporna!
Ja, nu bär det iväg till Hunnebo! Ska bli skönt att komma dit, har inte varit där sedan i somras. Njuta av havet och klipporna. Träffa Roy och Britt i sjöboden. Fortsätta på jättepusslet. Och då tar Frasse och jag ledigt från bloggen också. Vi ses på tisdag den 10 januari igen!

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)

35 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar