Annons
Annons

Alla fick frossa utom jag…

I lördags fick jag det slutliga beviset på att jag är obetydlig. Ingen att räkna med. Ingen man behöver ta någon särskild hänsyn till.

Efter att ha hört vad som hände kan ni nog inte annat än att hålla med mig. Vi börjar med vad matte skrev på sin Facebook-sida i helgen:
”Lördagskväll: Akt 1: Åtta lådor kinesmat ställs fram till fyra personer. Akt 2: Vilt frossande. Akt 3: Total utslockning :-)”

Annons

Fyra PERSONER… Där har vi hela saken i det berömda nötskalet. Hade rättvisa rått så skulle matte förstås ha skrivit ”fyra personer och en KATT!”

Men icke. Och då var jag ändå uppe på bordet och gjorde mig påmind under hela dukningen. Gav varken matte, husse, husses flickvän eller särbon en chans att glömma att det faktiskt fanns en familjemedlem till som var hungrig…

– Men du fick ju massor av rester! säger matte. Titta här, visserligen blev bilden suddig, men det syns tydligt att du får en bit bambuskott! Och hade du inte varit så glupsk och kastat dig fram mot maten så hade bilden blivit skarp och fin.

Jamarns så ironisk man kan vara…! Men mjauvisst, jag jamar med om att min standardtrick att hålla in magen stenhårt och se ledsen ut funkade rätt bra. Jag fick några smakbitar till slut.

– Fel! Du fick massor av smakbitar! säger matte.

Hm. Men tvåbeningarna avnjöt vad jag kunde se följande läckerheter: Friterat fläsk i sötsur sås, kyckling i curry, biff med grönsaker, biff med paprika, anka samt räkor (vissa rätter var dubblerade). I stora lass. På tallrikar!
Varför fick jag bara smakbitar? Nästa gång vill jag ha en egen ordentlig portion, där alla rätter är representerade! Jag är också en familjemedlem!

Tassnot: Vi har problem med kommentarsfunktionen. Felet är under utredning men vi vet inte hur snabbt vi kan få det åtgärdat. Vi ber om ursäkt om vi dröjer med att ta in kommentarer!

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)

26 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar