Annons
Annons

Ny vän: Sotis skriver själv om sina äventyr i det okända…

Läs katten Sotis brev om sin återförening med familjen efter sex månaders strapatser på främmande mark…

I förra inlägget berättade vi om Sotis som försvann för ett halvår sedan. Matte Lena och Sotis syster Vilda insåg att chansen var liten att de skulle få se honom igen. Men de vägrade envist att ge upp hoppet.
Och i lördags, exakt på dagen sex månader efter försvinnandet, kom han tillbaka!

Här berättar Sotis med egna ord om sin mirakulösa återkomst:

Hej Frasse!
Min syster Vilda är din kompis och det vill jag också vara. Jag kom hem i lördags kväll efter att ha varit borta på äventyr i sex månader. Det är synd att jag inte kan berätta för min matte var jag varit…
Mitt halsband med mattes namn, adress och telefonnummer hade jag tappat bort men jag hittade hem till slut. Har klarat mig ganska bra på möss och småfåglar men det är skönt att få komma hem och in i värmen nu när vintern är här…
Matte trodde inte sina ögon när jag kom på vår uteplats och knackade på fönstret så hon skulle höra/se mig.
Jag är trött och hungrig och har ätit och sovit sedan jag kom hem. Matte är lite förvånad för jag har förutom kattmaten, även smakat på hennes fullkornsbröd, Bragokexen och färskpasta smaksatt med tomat och basilika.
Min syster Vilda är lite sur på mig, men det går nog över om några dagar, hoppas jag 🙂
Hälsningar Sotis

En fanTASStisk historia, Sotis! Välkommen som Frasses vän! Frasse hälsar att han är djupt imponerad av att du klarat dig så länge på egen tass. Vilken kämpaglöd, vilken KATTityd!

Bli vän med Frasse – klicka på länken eller på den lilla rutan här intill!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

5 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar